Sastojci
1 dl maslinovog ulja
4-6 kom junećih šnicli
2-3 glavice luka
4-5 kom rajčica
2-3 kom mrkve
2-3 češnja češnjaka
sol, papar, vegeta, sjeckani peršin
Priprema
- U vatrostalnu posudu (koja ima poklopac) staviti 1 dl ulja
- Šnicle istući, s jedne strane posoliti i popapriti, a s druge posuti vegetom
- Luk, rajčicu, mrkvu isjeći na klutove
- Češnjak i peršin sitno isjeckati
- U posudu prvo složiti red povrća, pa po njemu red šnicli, po šniclima posuti češnjak i peršin, slagati tako da na vrhu bude povrće
- Pokolopiti i staviti na štednjak na laganu vatru, ako je plin smanjiti ga na najmanje, a isto tako i električni štednjak
- Kuhati na laganoj vatri 1, 5-2 sata.Posudu povremeno protresti
Možete poslužiti s pireom uz salatu po želji.
Dobar tek!
Nema komentara:
Objavi komentar